Program TV

 • 00:15

  08 martie

  The International: Puterea banului

  Un agent al Interpolului și o procuroare încearcă să aducă în instanță o bancă coruptă. Urmărind acest caz din New York până în Istanbul, cei doi descoperă o lume care e realmente în stare de orice.

 • 02:35

  08 martie

  Mândrie + Prejudecată + Zombi

  O parodie a romanului din 1813 semnat de Jane Austen. Cinci surori trebuie să facă față presiunilor de a se mărita, luptând în același timp ca să se apere de o populație de zombi tot mai numeroasă.

 • 04:40

  08 martie

  Joaca de-a spionii

  Carmen şi Juni nu bănuiau că părinţii lor fuseseră agenţi secreţi. Dispariţia recentă a unor foşti colegi îi obligă să reia activitatea. În film joacă Antonio Banderas.

 • 07:20

  08 martie

  Țestoasele Ninja 2

  Țestoasele încep o nouă luptă contra dușmanului lor, Shredder, care și-a găsit noi aliați: bătăușii mutanți Bebop și Rocksteady, și Krang, o ființă extraterestră.

 • 09:20

  08 martie

  Star Trek: Un nou început

  Îndrăznețul James T. Kirk încearcă să fie demn de moștenirea tatălui său, alături de Mr Spock - care îl ponderează - când un romulan răzbunător din viitor creează găuri negre ca să distrugă Federația.

 • 11:45

  08 martie

  U-571

  Un submarin german e luat cu asalt de personalul deghizat al unui submarin american, care încearcă să pună mâna pe mașina criptografică Enigma aflată la bord.

 • 14:00

  08 martie

  Lara Croft: Tomb Raider

  Lara Croft, aventuriera din jocul video, prinde viață într-un film în care intră într-o cursă contra cronometru și contra „băieților răi", ca să recupereze niște vechi obiecte cu puteri speciale.

 • 15:55

  08 martie

  Misterul Înălțării

  În anul 33 d.Hr., un tribun roman din Iudeea primește misiunea să afle unde se află cadavrul unui evreu executat, care a dispărut. Se zvonește că evreul s-ar fi ridicat din morți.

 • 18:00

  08 martie

  Kung Fu Panda

  Spre uimirea tuturor, inclusiv a lui, un panda supraponderal și greoi pe nume Po e ales să apere Valea Păcii. În scurt timp va afla dacă e demn de această misiune, căci dușmanul Văii deja se apropie.

 • 20:00

  08 martie

  Kung Fu Panda 2

  Po și prietenii lui luptă ca să împiedice un păun ticălos să cucerească China cu o nouă armă mortală. Dar înainte de toate, Războinicul Dragon trebuie să se împace cu propriul trecut.

 • 22:00

  08 martie

  Lara Croft Tomb Raider: Leagănul vieții

  Aventuriera Lara Croft pleacă în misiune ca să salveze legendara Cutie a Pandorei, înainte să o găsească un savant malefic. În plus, ea îi cere ajutorul unui fost pușcaș marin, devenit mercenar.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul