Program TV

 • 00:05

  06 martie

  Așii din mânecă

  Un magician din Las Vegas, devenit turnător, se hotărăște să depună oficial mărturie contra Mafiei. După ce ia această decizie, o mulțime de oameni vor să se asigure că nu mai are mult de trăit.

 • 02:10

  06 martie

  Erin Brockovich

  Film inspirat de povestea reală a unei mame divorțate. O modestă secretară de la o firmă de avocatură din Los Angeles decide să se lupte cu marile forțe corporatiste. În distribuție: Julia Roberts.

 • 04:40

  06 martie

  Star Trek: Un nou început

  Îndrăznețul James T. Kirk încearcă să fie demn de moștenirea tatălui său, alături de Mr Spock - care îl ponderează - când un romulan răzbunător din viitor creează găuri negre ca să distrugă Federația.

 • 06:45

  06 martie

  Pisica

  Doi copii plictisiți constată că viața lor e complet întoarsă pe dos după ce vine să-i viziteze o pisică vorbitoare.

 • 08:15

  06 martie

  Misterul Înălțării

  În anul 33 d.Hr., un tribun roman din Iudeea primește misiunea să afle unde se află cadavrul unui evreu executat, care a dispărut. Se zvonește că evreul s-ar fi ridicat din morți.

 • 10:20

  06 martie

  Aventurile lui TinTin: Secretul Licornului

  Primul film din trilogia lui Steven Spielberg despre celebrul copil reporter, Tintin. În această aventură animată, Tintin se străduiește să găsească o comoară pierdută, înaintea ticălosului Sakharine.

 • 12:20

  06 martie

  Şapte suflete

  Un bărbat cu un secret fatal porneşte pe un drum extraordinar al mântuirii, schimbând pentru totdeauna viaţa a şapte necunoscuţi.

 • 14:45

  06 martie

  Star Trek: În întuneric

  După ce echipajul navei Enterprise descoperă că unul dintre ei e o forță a groazei, imposibil de oprit, Căpitanul Kirk pornește spre o lume măcinată de război ca să caute o armă de distrugere în masă.

 • 17:15

  06 martie

  Marea hoinăreală

  Trei deţinuţi evadează şi pleacă în căutarea unei comori ascunse, în sudul Statelor Unite, urmăriţi fără odihnă de un om al legii.

 • 19:30

  06 martie

  Star Trek: Dincolo de infinit!

  Ajungând în cele mai îndepărtate zone ale spațiului cosmic încă neexplorat, echipajul navei Enterprise întâlnește un nou dușman nemilos, care îi pune la încercare pe ei și tot ce înseamnă Federația.

 • 22:00

  06 martie

  Mândrie + Prejudecată + Zombi

  O parodie a romanului din 1813 semnat de Jane Austen. Cinci surori trebuie să facă față presiunilor de a se mărita, luptând în același timp ca să se apere de o populație de zombi tot mai numeroasă.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul