Program TV

 • 01:20

  25 martie

  Evadata

  O femeie acuzată că și-a ucis soțul e închisă pe nedrept, dar bănuiește că bărbatul încă trăiește. Fiind deja condamnată pentru crimă, nu va putea fi judecată a doua oară, dacă îl găsește și îl ucide.

 • 03:20

  25 martie

  Misiune: Imposibilă. Declinul

  Ethan Hunt și echipa lui, alături de câțiva aliați cunoscuți, intră într-o veritabilă cursă contra cronometru după ce o misiune nu se încheie așa cum ar fi trebuit.

 • 06:35

  25 martie

  Senna

  Un documentar despre pilotul de Formula Unu Ayrton Senna, care a câștigat campionatul de F1 de trei ori înainte să moară la vârsta de 34 de ani.

 • 08:35

  25 martie

  Megamind

  Megamind, un geniu malefic, îl învinge în sfârșit pe Metro Man, eroul pozitiv și dușmanul lui de moarte, dar descoperă apoi că nu mai are niciun scop în viață într-o lume lipsită de supereroi.

 • 10:30

  25 martie

  Motanul încălțat

  Un motan rebel, prietenul lui din copilărie și o pisicuță seducătoare, dar hoțomană, caută ouăle Gâștei de Aur, ca să-l reabiliteze pe Motan, să-i redea onoarea și să recâștige încrederea tuturor.

 • 12:15

  25 martie

  U-571

  Un submarin german e luat cu asalt de personalul deghizat al unui submarin american, care încearcă să pună mâna pe mașina criptografică Enigma aflată la bord.

 • 14:30

  25 martie

  Super 8

  După ce sunt martorii unui accident feroviar în vara anului 1979, câțiva prieteni investighează evenimentele misterioase care se produc după aceea, inexplicabil, în micul lor orășel.

 • 16:55

  25 martie

  Elizabeth: Epoca de aur

  Continuarea apreciatului film biografic din 1998 "Elizabeth" explorează povestea de dragoste din secolul 16 dintre "Regina Fecioară" şi celebrul aventurier Sir Walter Raleigh.

 • 19:20

  25 martie

  Pinocchio

  Pinocchio, marioneta cioplită de bătrânul Geppetto, prinde viață prin magie și visează să devină un băiețel adevărat, dar se abate prea ușor de la drumul cel drept și trece prin tot felul de aventuri.

 • 22:00

  25 martie

  Salvați soldatul Ryan

  După Debarcarea din Normandia, câțiva soldați americani sunt trimiși în spatele liniilor inamice ca să recupereze un soldat ai cărui frați au fost uciși pe front.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul