Program TV

 • 00:20

  23 martie

  Brighton Rock

  Filmul urmărește prăbușirea lui Pinkie, un adolescent defavorizat, înarmat cu o lamă ascuțită și dorința de a ucide.

 • 02:25

  23 martie

  Strada Cloverfield 10

  O tânără e ținută captivă într-un buncăr subteran de către un bărbat care susține că, în urma unei catastrofe, viața la suprafața Pământului nu mai e posibilă.

 • 04:25

  23 martie

  U-571

  Un submarin german e luat cu asalt de personalul deghizat al unui submarin american, care încearcă să pună mâna pe mașina criptografică Enigma aflată la bord.

 • 06:55

  23 martie

  Zilele Tunetului

  Un pilot de curse tânăr și talentat are șansa să concureze la cel mai înalt nivel.

 • 08:55

  23 martie

  Super 8

  După ce sunt martorii unui accident feroviar în vara anului 1979, câțiva prieteni investighează evenimentele misterioase care se produc după aceea, inexplicabil, în micul lor orășel.

 • 11:10

  23 martie

  Kung Fu Panda

  Spre uimirea tuturor, inclusiv a lui, un panda supraponderal și greoi pe nume Po e ales să apere Valea Păcii. În scurt timp va afla dacă e demn de această misiune, căci dușmanul Văii deja se apropie.

 • 13:00

  23 martie

  Kung Fu Panda 2

  Po și prietenii lui luptă ca să împiedice un păun ticălos să cucerească China cu o nouă armă mortală. Dar înainte de toate, Războinicul Dragon trebuie să se împace cu propriul trecut.

 • 14:45

  23 martie

  Megamind

  Megamind, un geniu malefic, îl învinge în sfârșit pe Metro Man, eroul pozitiv și dușmanul lui de moarte, dar descoperă apoi că nu mai are niciun scop în viață într-o lume lipsită de supereroi.

 • 16:40

  23 martie

  Țestoasele Ninja 2

  Țestoasele încep o nouă luptă contra dușmanului lor, Shredder, care și-a găsit noi aliați: bătăușii mutanți Bebop și Rocksteady, și Krang, o ființă extraterestră.

 • 18:55

  23 martie

  Misiune: Imposibilă. Declinul

  Ethan Hunt și echipa lui, alături de câțiva aliați cunoscuți, intră într-o veritabilă cursă contra cronometru după ce o misiune nu se încheie așa cum ar fi trebuit.

 • 22:00

  23 martie

  Frumusețe americană Nou

  Un tată frustrat sexual, care locuiește în suburbii, traversează o criză a vârstei de mijloc după ce se îndrăgostește de prietena cea mai bună a fiicei lui.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul