Program TV

 • 00:35

  15 martie

  Răzbunare și adrenalină

  Chev Chelios, un asasin profesionist, află că rivalul lui i-a injectat în corp o otravă care îl va ucide în cazul în care îi scade pulsul sub un anumit nivel.

 • 02:15

  15 martie

  Un caz de exorcizare

  Film inspirat de o poveste adevărată. Un avocat preia un caz de ucidere din culpă, în care un preot a exorcizat o tânără. În distribuţie: Laura Linney şi Tom Wilkinson. 2005.

 • 04:35

  15 martie

  Transfer de identitate

  Un soldat se trezește în corpul altcuiva și află că face parte dintr-un program guvernamental experimental. În doar opt minute, trebuie să-l găsească pe cel care a aruncat în aer un tren cu o bombă.

 • 06:20

  15 martie

  Doamna din furgonetă

  Un bărbat ajunge să stabilească o legătură neașteptată cu o femeie care se mută dintr-un loc în altul, în perioada când ea locuiește într-o furgonetă parcată pe străduța lui.

 • 08:15

  15 martie

  Forrest Gump

  Istoria Statelor Unite în perioada anilor 1950-1970, văzută din perspectiva unui bărbat din Alabama cu un IQ de 75, care tânjește să fie din nou împreună cu iubita lui din copilărie.

 • 10:55

  15 martie

  Obsesia

  Un director de succes, recent promovat, e în culmea fericirii. Dar după ce o angajată temporară începe să-l urmărească, el îşi dă seama că riscă să piardă tot ce a muncit din greu ca să obţină.

 • 13:00

  15 martie

  Impact nimicitor

  O cometă se îndreaptă implacabil spre Pământul cu care urmează să intre în coliziune. Întreaga omenire se pregătește pentru tot ce poate fi mai rău, căci se apropie sfârșitul lumii.

 • 15:20

  15 martie

  Star Trek: În întuneric

  După ce echipajul navei Enterprise descoperă că unul dintre ei e o forță a groazei, imposibil de oprit, Căpitanul Kirk pornește spre o lume măcinată de război ca să caute o armă de distrugere în masă.

 • 18:00

  15 martie

  Alvin și veverițele 2

  Celebrul trio de veverițoi cântători preadolescenți revine ca să se lupte cu presiunile impuse de școală, celebritate și grupul rival de veverițe-fetițe, The Chipettes.

 • 19:50

  15 martie

  Larry Crowne

  După ce e concediat, Larry Crowne se întoarce la colegiu, își reia cursurile și face o pasiune pentru frumoasa lui profesoară de la cursul de oratorie.

 • 22:00

  15 martie

  Insula Shutter Nou

  Martin Scorsese, regizor premiat cu Oscar, construiește o poveste plină de mister și suspans psihologic, derulată pe o insulă ca o fortăreață, unde se află un spital pentru criminali cu boli psihice.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul