Program TV

 • 00:05

  13 martie

  Un caz de exorcizare

  Film inspirat de o poveste adevărată. Un avocat preia un caz de ucidere din culpă, în care un preot a exorcizat o tânără. În distribuţie: Laura Linney şi Tom Wilkinson. 2005.

 • 02:20

  13 martie

  Tinerii pistolari

  Mai mulți tineri pistolari, în frunte cu Billy the Kid, devin ajutoare de șerif ca să răzbune uciderea fermierului care îi ajutase.

 • 04:25

  13 martie

  Alegerea

  Travis și Gabby se cunosc pentru că sunt vecini, într-un orășel de pe coastă, dar ajung în final într-o relație pusă la încercare de momente de viață definitorii.

 • 06:25

  13 martie

  Angry Birds - Filmul

  Aflăm de ce sunt așa de furioase păsările. Când o insulă populată de păsări care nu zboară e vizitată de niște misterioși porci verzi, trei proscriși trebuie să afle ce pun acei porci la cale.

 • 08:20

  13 martie

  Misiune: Imposibilă. Declinul

  Ethan Hunt și echipa lui, alături de câțiva aliați cunoscuți, intră într-o veritabilă cursă contra cronometru după ce o misiune nu se încheie așa cum ar fi trebuit.

 • 11:10

  13 martie

  Totul despre băieţi

  O comedie dramatică despre un băiat care reuşeşte să-l înveţe pe un bărbat cinic şi imatur cum să se comporte ca un adult.

 • 13:05

  13 martie

  Fotbalistul Shaolin

  Un tânăr călugăr de la celebrul templu Shaolin se întâlnește cu confrații lui descurajați, ca să formeze o echipă de fotbal care va beneficia din plin de iscusința lor în domeniul artelor marțiale.

 • 14:50

  13 martie

  Mariaj de Vegas

  Un bărbat și o femeie sunt obligați, din motive legale, să trăiască o vreme ca și când ar fi căsătoriți, fiindcă e în joc o sumă foarte mare de bani.

 • 16:45

  13 martie

  Star Trek: În întuneric

  După ce echipajul navei Enterprise descoperă că unul dintre ei e o forță a groazei, imposibil de oprit, Căpitanul Kirk pornește spre o lume măcinată de război ca să caute o armă de distrugere în masă.

 • 19:30

  13 martie

  Hellboy - Eroul scăpat din Infern

  Un demon crescut de mic după ce fusese invocat de nazişti şi apoi salvat din mâinile lor, devine un campion al Binelui, în lupta contra forţelor întunericului.

 • 22:00

  13 martie

  De la apusul la răsăritul soarelui

  Doi răufăcători şi ostaticii lor se refugiază o vreme, fără să ştie, într-un loc populat de vampiri, iar urmările sunt absolut haotice.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul