Program TV

 • 00:40

  11 martie

  Drumul spre nicăieri

  Thriller psihologic despre un tânăr cuplu britanic care călătorește prin inima continentului australian, după ce se împrietenește cu un american carismatic și misterios.

 • 02:25

  11 martie

  Bound

  Corky, o fostă deținută dură, și Violet, iubita ei, pun la cale un plan ca să fure milioane de dolari din banii Mafiei și să dea vina pe Caesar, escrocul care e iubitul oficial al lui Violet.

 • 04:30

  11 martie

  Bumblebee

  Fugar în anul 1987, Bumblebee își găsește un refugiu într-un depozit de fiare vechi, într-un orășel de coastă din California.

 • 06:50

  11 martie

  Star Trek: Dincolo de infinit!

  Ajungând în cele mai îndepărtate zone ale spațiului cosmic încă neexplorat, echipajul navei Enterprise întâlnește un nou dușman nemilos, care îi pune la încercare pe ei și tot ce înseamnă Federația.

 • 09:10

  11 martie

  Bumblebee

  Fugar în anul 1987, Bumblebee își găsește un refugiu într-un depozit de fiare vechi, într-un orășel de coastă din California.

 • 11:25

  11 martie

  Casa e un Monstru!

  Trei adolescenţi descoperă că vecinul lor are acasă un monstru în carne şi oase înfricoşător care are de gând să-i mănânce pe toţi copiii de Halloween. Steve Buscemi joacă în acest film din 2006.

 • 13:10

  11 martie

  Kung Fu Panda

  Spre uimirea tuturor, inclusiv a lui, un panda supraponderal și greoi pe nume Po e ales să apere Valea Păcii. În scurt timp va afla dacă e demn de această misiune, căci dușmanul Văii deja se apropie.

 • 15:00

  11 martie

  Kung Fu Panda 2

  Po și prietenii lui luptă ca să împiedice un păun ticălos să cucerească China cu o nouă armă mortală. Dar înainte de toate, Războinicul Dragon trebuie să se împace cu propriul trecut.

 • 16:45

  11 martie

  Alegerea

  Travis și Gabby se cunosc pentru că sunt vecini, într-un orășel de pe coastă, dar ajung în final într-o relație pusă la încercare de momente de viață definitorii.

 • 18:55

  11 martie

  Misiune: Imposibilă. Declinul

  Ethan Hunt și echipa lui, alături de câțiva aliați cunoscuți, intră într-o veritabilă cursă contra cronometru după ce o misiune nu se încheie așa cum ar fi trebuit.

 • 22:00

  11 martie

  Naufragiatul Nou

  Un director FedEx suferă o transformare fizică și emoțională după ce avionul în care se afla se prăbușește, iar el naufragiază pe o insulă pustie.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul