Program TV

 • 00:05

  10 martie

  Transfer de identitate

  Un soldat se trezește în corpul altcuiva și află că face parte dintr-un program guvernamental experimental. În doar opt minute, trebuie să-l găsească pe cel care a aruncat în aer un tren cu o bombă.

 • 01:50

  10 martie

  The International: Puterea banului

  Un agent al Interpolului și o procuroare încearcă să aducă în instanță o bancă coruptă. Urmărind acest caz din New York până în Istanbul, cei doi descoperă o lume care e realmente în stare de orice.

 • 04:10

  10 martie

  Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage

  Xander Cage ajunge la un pas de moarte după un incident, dar își revine și intră din nou în acțiune, pentru o nouă misiune dificilă alături de Augustus Gibbons, omul care l-a recrutat.

 • 06:15

  10 martie

  Kung Fu Panda

  Spre uimirea tuturor, inclusiv a lui, un panda supraponderal și greoi pe nume Po e ales să apere Valea Păcii. În scurt timp va afla dacă e demn de această misiune, căci dușmanul Văii deja se apropie.

 • 08:05

  10 martie

  Kung Fu Panda 2

  Po și prietenii lui luptă ca să împiedice un păun ticălos să cucerească China cu o nouă armă mortală. Dar înainte de toate, Războinicul Dragon trebuie să se împace cu propriul trecut.

 • 09:50

  10 martie

  Doamna din furgonetă

  Un bărbat ajunge să stabilească o legătură neașteptată cu o femeie care se mută dintr-un loc în altul, în perioada când ea locuiește într-o furgonetă parcată pe străduța lui.

 • 11:50

  10 martie

  Megamind Nou

  Megamind, un geniu malefic, îl învinge în sfârșit pe Metro Man, eroul pozitiv și dușmanul lui de moarte, dar descoperă apoi că nu mai are niciun scop în viață într-o lume lipsită de supereroi.

 • 13:45

  10 martie

  Indianul din dulap

  Omri, un băiețel care locuiește în Booklyn, primește de ziua lui câteva daruri ciudate.

 • 15:35

  10 martie

  Familia Addams

  Niște escroci plănuiesc să înșele o familie excentrică, folosindu-se de un complice care se dă drept unchiul de mult pierdut al familiei respective.

 • 17:30

  10 martie

  Valorile familiei Addams

  Familia Addams încearcă să-l salveze pe scumpul său unchi Fester din ghearele noii lui iubite, o văduvă pe nume Debbie - care, de fapt, a pus ochii doar pe averea lui.

 • 19:30

  10 martie

  Bumblebee Nou

  Fugar în anul 1987, Bumblebee își găsește un refugiu într-un depozit de fiare vechi, într-un orășel de coastă din California.

 • 22:00

  10 martie

  Bound

  Corky, o fostă deținută dură, și Violet, iubita ei, pun la cale un plan ca să fure milioane de dolari din banii Mafiei și să dea vina pe Caesar, escrocul care e iubitul oficial al lui Violet.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul