Program TV

 • 00:20

  23 februarie

  Mișcări periculoase

  Un tânăr avocat și un om de afaceri sunt implicați într-un mic accident rutier, dar furia care îi cuprinde pe amândoi în urma incidentului în trafic se amplifică și ia proporții incredibile.

 • 02:15

  23 februarie

  O cauză arzătoare

  Dramă biografică despre un tânăr de culoare din Africa de Sud, în plină epocă apartheid, care se radicalizează după ce e acuzat pe nedrept de terorism, iar soția lui e violată de un polițist.

 • 04:10

  23 februarie

  Casa e un Monstru!

  Trei adolescenţi descoperă că vecinul lor are acasă un monstru în carne şi oase înfricoşător care are de gând să-i mănânce pe toţi copiii de Halloween. Steve Buscemi joacă în acest film din 2006.

 • 06:00

  23 februarie

  Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage

  Xander Cage ajunge la un pas de moarte după un incident, dar își revine și intră din nou în acțiune, pentru o nouă misiune dificilă alături de Augustus Gibbons, omul care l-a recrutat.

 • 08:00

  23 februarie

  Alvin și veverițele: Naufragiații

  Ținându-se de șotii la bordul unui vas de croazieră, veverițoii și prietenele lor, veverițele, cad din greșeală peste bord și ajung să eșueze într-un paradis tropical.

 • 09:40

  23 februarie

  Mereu la prima întâlnire

  Henry Roth, biolog marin, se îndrăgostește nebunește de femeia perfectă. Singura problemă e că ea suferă de o formă severă de pierdere a memoriei de scurtă durată.

 • 11:35

  23 februarie

  Indiana Jones și ultima cruciadă

  În 1938, după ce tatăl lui pleacă să caute Sfântul Graal și dispare, Indiana Jones ajunge să lupte contra naziștilor, pentru a-i împiedica să pună mâna pe acest obiect aparte, cu puteri speciale.

 • 14:00

  23 februarie

  Spy Kids 3-D: Sfârşitul jocului

  Copiii agenţi Juni şi Carmen Cortez pornesc în cea mai uluitoare misiune de până acum: o călătorie în lumea realităţii virtuale a unui joc video 3-D proiectat să fie mai inteligent decât ei.

 • 15:35

  23 februarie

  Zilele Tunetului

  Un pilot de curse tânăr și talentat are șansa să concureze la cel mai înalt nivel.

 • 17:45

  23 februarie

  Obsesia

  Un director de succes, recent promovat, e în culmea fericirii. Dar după ce o angajată temporară începe să-l urmărească, el îşi dă seama că riscă să piardă tot ce a muncit din greu ca să obţină.

 • 19:55

  23 februarie

  Oamenii Gnu

  Încep căutări la nivel național după ce un puști rebel și unchiul lui adoptiv dispar în sălbăticie, în Noua Zeelandă.

 • 22:00

  23 februarie

  În valea terebinților

  Un anchetator militar ieșit la pensie colaborează cu un detectiv al poliției, ca să afle adevărul despre dispariția fiului lui, proaspăt întors de pe frontul din Irak.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul