Program TV

 • 00:00

  27 ianuarie

  Cât reziști fără sex?

  După o despărțire dureroasă, un tânăr face legământ de abstinență sexuală pe durata celor 40 de zile ale postului. Ironia e că o găsește pe fata visurilor lui fix acum, când nu se poate atinge de ea.

 • 01:55

  27 ianuarie

  Amityville

  Doi tineri căsătoriţi sunt terorizaţi de forţe demonice după ce se mută într-o casă mare, unde cu un an în urmă au fost ucise sângeros mai multe persoane.

 • 03:40

  27 ianuarie

  Joaca de-a spionii

  Carmen şi Juni nu bănuiau că părinţii lor fuseseră agenţi secreţi. Dispariţia recentă a unor foşti colegi îi obligă să reia activitatea. În film joacă Antonio Banderas.

 • 05:30

  27 ianuarie

  Indiana Jones și templul blestemat

  În 1935, Indiana Jones e rugat de niște săteni din India să găsească o piatră specială, care le-a fost furată de o sectă secretă și ascunsă în catacombele unui vechi palat.

 • 06:55

  27 ianuarie

  Indianul din dulap

  Omri, un băiețel care locuiește în Booklyn, primește de ziua lui câteva daruri ciudate.

 • 08:50

  27 ianuarie

  Dansul dragostei

  Lui Tyler Gage i se oferă o șansă unică după ce vandalizează o școală de dans, fiindcă are ocazia să câștige o bursă acolo și s-o aibă ca parteneră de dans pe Nora, o dansatoare în plină ascensiune.

 • 10:50

  27 ianuarie

  Kung Fu Panda

  Spre uimirea tuturor, inclusiv a lui, un panda supraponderal și greoi pe nume Po e ales să apere Valea Păcii. În scurt timp va afla dacă e demn de această misiune, căci dușmanul Văii deja se apropie.

 • 12:35

  27 ianuarie

  Kung Fu Panda 2

  Po și prietenii lui luptă ca să împiedice un păun ticălos să cucerească China cu o nouă armă mortală. Dar înainte de toate, Războinicul Dragon trebuie să se împace cu propriul trecut.

 • 14:25

  27 ianuarie

  U-571

  Un submarin german e luat cu asalt de personalul deghizat al unui submarin american, care încearcă să pună mâna pe mașina criptografică Enigma aflată la bord.

 • 16:50

  27 ianuarie

  Misiune: Imposibilă. Declinul

  Ethan Hunt și echipa lui, alături de câțiva aliați cunoscuți, intră într-o veritabilă cursă contra cronometru după ce o misiune nu se încheie așa cum ar fi trebuit.

 • 19:50

  27 ianuarie

  Doamna din furgonetă

  Un bărbat ajunge să stabilească o legătură neașteptată cu o femeie care se mută dintr-un loc în altul, în perioada când ea locuiește într-o furgonetă parcată pe străduța lui.

 • 22:00

  27 ianuarie

  Legenda călărețului fără cap Nou

  Ichabod Crane e trimis în Sleepy Hollow ca să investigheze cazul a trei persoane decapitate. Făptașul se dovedește a fi o apariție legendară, supranumită „Călărețul fără cap".

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul