Program TV

 • 00:05

  26 ianuarie

  Vanilla Sky - Deschide ochii

  Un magnat răsfățat și vanitos al industriei editoriale constată că viața lui privilegiată e dată peste cap după un accident de mașină în care e implicată o iubită plină de resentimente.

 • 02:40

  26 ianuarie

  Strada Cloverfield 10

  O tânără e ținută captivă într-un buncăr subteran de către un bărbat care susține că, în urma unei catastrofe, viața la suprafața Pământului nu mai e posibilă.

 • 04:35

  26 ianuarie

  O altă joacă de-a spionii

  Cei doi copii cu abilităţi de spionaj, obişnuiţi să cutreiere mapamondul, din filmul regizat de Robert Rodriguez cu succes în 2001, salvează lumea a doua oară într-o peliculă cu buget extins.

 • 06:45

  26 ianuarie

  Căutătorii arcei pierdute

  În 1936, arheologul și aventurierul Indiana Jones e angajat de Guvernul SUA să găsească legendarul Chivot al Legii, înainte ca naziștii să ajungă la el și să se folosească de puterile lui uimitoare.

 • 09:00

  26 ianuarie

  Raport special

  Într-un viitor în care o unitate specială de poliție poate să aresteze ucigașii înainte ca aceștia să comită crimele, un ofițer din unitatea respectivă este el însuși acuzat că va comite o crimă.

 • 11:40

  26 ianuarie

  Indiana Jones și regatul craniului de cristal

  În 1957, Indiana Jones ajunge să fie implicat într-un complot sovietic pentru a descifra secretul unor obiecte misterioase, cunoscute sub denumirea de „craniile de cristal".

 • 14:05

  26 ianuarie

  Indianul din dulap

  Omri, un băiețel care locuiește în Booklyn, primește de ziua lui câteva daruri ciudate.

 • 16:00

  26 ianuarie

  Zilele Tunetului

  Un pilot de curse tânăr și talentat are șansa să concureze la cel mai înalt nivel.

 • 18:10

  26 ianuarie

  Dansul dragostei

  Lui Tyler Gage i se oferă o șansă unică după ce vandalizează o școală de dans, fiindcă are ocazia să câștige o bursă acolo și s-o aibă ca parteneră de dans pe Nora, o dansatoare în plină ascensiune.

 • 20:15

  26 ianuarie

  Comedie cu supereroi

  Rick Riker e un licean orfan care, după ce e mușcat de o libelulă radioactivă, capătă superputeri (deși nu poate să zboare), și devine un erou.

 • 22:00

  26 ianuarie

  Bound

  Corky, o fostă deținută dură, și Violet, iubita ei, pun la cale un plan ca să fure milioane de dolari din banii Mafiei și să dea vina pe Caesar, escrocul care e iubitul oficial al lui Violet.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul