Program TV

 • 00:05

  20 decembrie

  Frost/Nixon

  Recrearea dramatizată a interviurilor de televiziune pe care prezentatorul britanic David Frost i le-a luat fostului preşedinte Richard Nixon, după cazul Watergate.

 • 02:30

  20 decembrie

  Whiplash

  Un tânăr baterist promițător se înscrie la un conservator extrem de dur, unde visul lui de reușită e mentorat de un profesor care nu se dă în lături de la nimic ca să-l facă să-și atingă potențialul.

 • 04:30

  20 decembrie

  Vanilla Sky - Deschide ochii

  Un magnat răsfățat și vanitos al industriei editoriale constată că viața lui privilegiată e dată peste cap după un accident de mașină în care e implicată o iubită plină de resentimente.

 • 06:50

  20 decembrie

  Lemony Snicket: O serie de evenimente nefericite

  După ce părinții lor mor într-un incendiu cumplit, trei copii ajung în custodia vărului lor, actorul și contele Olaf. El uneltește în secret să pună mâna pe averea uriașă lăsată de părinții copiilor.

 • 08:55

  20 decembrie

  Pregătește-te, că vine!

  Urmărim viețile a cinci cupluri între care există diverse legături. Toate cele cinci perechi trăiesc emoțiile și surprizele legate de aducerea pe lume a unui copil.

 • 11:00

  20 decembrie

  Zilele Tunetului

  Un pilot de curse tânăr și talentat are șansa să concureze la cel mai înalt nivel.

 • 13:05

  20 decembrie

  U-571

  Un submarin german e luat cu asalt de personalul deghizat al unui submarin american, care încearcă să pună mâna pe mașina criptografică Enigma aflată la bord.

 • 15:20

  20 decembrie

  Indianul din dulap

  Omri, un băiețel care locuiește în Booklyn, primește de ziua lui câteva daruri ciudate.

 • 17:25

  20 decembrie

  Ultimul războinic al aerului

  Aventurile lui Aang, tânărul urmaș al unui lung șir de Avatari. El trebuie să stăpânească toate cele patru elemente și să împiedice Poporul Focului să ia în robie Tribul Apei și Regatul Pământului.

 • 19:30

  20 decembrie

  Războiul lumilor

  O invazie extraterestră pune în pericol viitorul omenirii. Acest coșmar cumplit e văzut prin ochii unei familii americane, care se luptă să scape cu viață.

 • 22:00

  20 decembrie

  Zilele Tunetului

  Un pilot de curse tânăr și talentat are șansa să concureze la cel mai înalt nivel.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul