Program TV

 • 00:45

  18 decembrie

  Probleme la 17 ani

  Viața de liceu devine și mai greu de suportat pentru Nadine după ce prietena ei cea mai bună, Krista, se combină cu fratele ei mai mare.

 • 02:45

  18 decembrie

  Ghost Dog: Calea samuraiului

  Un afro-american, ucigaș plătit în slujba Mafiei, care trăiește respectând cu strictețe regulile vechilor samurai, devine el însuși o țintă pe care Mafia o dorește eliminată.

 • 05:00

  18 decembrie

  Fotbalistul Shaolin

  Un tânăr călugăr de la celebrul templu Shaolin se întâlnește cu confrații lui descurajați, ca să formeze o echipă de fotbal care va beneficia din plin de iscusința lor în domeniul artelor marțiale.

 • 07:00

  18 decembrie

  Alegerea

  Travis și Gabby se cunosc pentru că sunt vecini, într-un orășel de pe coastă, dar ajung în final într-o relație pusă la încercare de momente de viață definitorii.

 • 09:05

  18 decembrie

  Războiul lumilor

  O invazie extraterestră pune în pericol viitorul omenirii. Acest coșmar cumplit e văzut prin ochii unei familii americane, care se luptă să scape cu viață.

 • 11:20

  18 decembrie

  Zborul United 93

  Dramă biografică inspirată de cazul deturnării cursei aeriene United 93, pe 11 septembrie 2001. Urmărim cum pasagerii și echipajul încearcă să preia controlul asupra avionului.

 • 13:25

  18 decembrie

  Kung Fu Panda 2

  Po și prietenii lui luptă ca să împiedice un păun ticălos să cucerească China cu o nouă armă mortală. Dar înainte de toate, Războinicul Dragon trebuie să se împace cu propriul trecut.

 • 15:20

  18 decembrie

  Pisica Nou

  Doi copii plictisiți constată că viața lor e complet întoarsă pe dos după ce vine să-i viziteze o pisică vorbitoare.

 • 17:00

  18 decembrie

  Billy Elliot

  Un băiat talentat e împărţit între dragostea lui neaşteptată pentru dans şi destrămarea propriei familiei.

 • 19:15

  18 decembrie

  Vanilla Sky - Deschide ochii

  Un magnat răsfățat și vanitos al industriei editoriale constată că viața lui privilegiată e dată peste cap după un accident de mașină în care e implicată o iubită plină de resentimente.

 • 22:00

  18 decembrie

  Raport special

  Într-un viitor în care o unitate specială de poliție poate să aresteze ucigașii înainte ca aceștia să comită crimele, un ofițer din unitatea respectivă este el însuși acuzat că va comite o crimă.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul