Program TV

 • 00:10

  01 decembrie

  Tinerii pistolari

  Mai mulți tineri pistolari, în frunte cu Billy the Kid, devin ajutoare de șerif ca să răzbune uciderea fermierului care îi ajutase.

 • 02:10

  01 decembrie

  Cât reziști fără sex?

  După o despărțire dureroasă, un tânăr face legământ de abstinență sexuală pe durata celor 40 de zile ale postului. Ironia e că o găsește pe fata visurilor lui fix acum, când nu se poate atinge de ea.

 • 04:00

  01 decembrie

  Zilele Tunetului

  Un pilot de curse tânăr și talentat are șansa să concureze la cel mai înalt nivel.

 • 08:35

  01 decembrie

  Bătălie pe role

  LL Cool J și actorul premiat Chris Klein joacă în acest remake al unui film SF din 1975 despre un sport violent, care poate avea consecințe foarte grave... ca de pildă, moartea.

 • 10:30

  01 decembrie

  Neveste perfecte

  Secretul „Nevestelor perfecte" din Stepford se ascunde în spatele ușilor închise ale Clubului Bărbaților.

 • 12:20

  01 decembrie

  Hellboy - Eroul scăpat din Infern

  Un demon crescut de mic după ce fusese invocat de nazişti şi apoi salvat din mâinile lor, devine un campion al Binelui, în lupta contra forţelor întunericului.

 • 14:40

  01 decembrie

  Misterul Înălțării

  În anul 33 d.Hr., un tribun roman din Iudeea primește misiunea să afle unde se află cadavrul unui evreu executat, care a dispărut. Se zvonește că evreul s-ar fi ridicat din morți.

 • 16:45

  01 decembrie

  Marea hoinăreală

  Trei deţinuţi evadează şi pleacă în căutarea unei comori ascunse, în sudul Statelor Unite, urmăriţi fără odihnă de un om al legii.

 • 18:55

  01 decembrie

  Misiune: Imposibilă. Declinul

  Ethan Hunt și echipa lui, alături de câțiva aliați cunoscuți, intră într-o veritabilă cursă contra cronometru după ce o misiune nu se încheie așa cum ar fi trebuit.

 • 22:00

  01 decembrie

  Sus, în aer

  Lui Ryan Bingham îi place să-și ia valiza și să călătorească în interes de serviciu: străbate SUA ca să concedieze oameni. Dar stilul lui de viață e pus în pericol de prezența unei posibile iubiri.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul