Program TV

 • 00:30

  08 decembrie

  Omul invizibil

  Conducătorul unei echipe științifice se oferă voluntar ca subiect pentru un experiment asupra invizibilității umane, dar în final se întoarce împotriva propriei echipe, cu consecințe cumplite.

 • 02:35

  08 decembrie

  Caut cavaler de onoare

  Peter își caută cavalerul de onoare perfect pentru nuntă, dar noua lui legătură cu un nou amic îi pune în pericol relația cu logodnica. Vor putea trăi cei trei fericiți până la adânci bătrâneți?

 • 04:35

  08 decembrie

  În căutarea Tărâmului de Nicăieri

  Povestea prieteniei dintre JM Barrie şi familia care a fost sursa lui de inspirație pentru personajul Peter Pan.

 • 06:35

  08 decembrie

  Ultimul războinic al aerului

  Aventurile lui Aang, tânărul urmaș al unui lung șir de Avatari. El trebuie să stăpânească toate cele patru elemente și să împiedice Poporul Focului să ia în robie Tribul Apei și Regatul Pământului.

 • 08:35

  08 decembrie

  Mereu la prima întâlnire

  Henry Roth, biolog marin, se îndrăgostește nebunește de femeia perfectă. Singura problemă e că ea suferă de o formă severă de pierdere a memoriei de scurtă durată.

 • 10:30

  08 decembrie

  Lemony Snicket: O serie de evenimente nefericite

  După ce părinții lor mor într-un incendiu cumplit, trei copii ajung în custodia vărului lor, actorul și contele Olaf. El uneltește în secret să pună mâna pe averea uriașă lăsată de părinții copiilor.

 • 12:35

  08 decembrie

  Zilele Tunetului

  Un pilot de curse tânăr și talentat are șansa să concureze la cel mai înalt nivel.

 • 14:40

  08 decembrie

  Muzica inimii

  Filmul a fost nominalizat la Oscar pentru ca are la bază o poveste adevărată a unei profesoare care s-a luptat cu sistemul în încercarea de a preda lecţii de vioară copiilor săraci din Harlem.

 • 17:15

  08 decembrie

  Vanilla Sky - Deschide ochii

  Un magnat răsfățat și vanitos al industriei editoriale constată că viața lui privilegiată e dată peste cap după un accident de mașină în care e implicată o iubită plină de resentimente.

 • 19:55

  08 decembrie

  Larry Crowne

  După ce e concediat, Larry Crowne se întoarce la colegiu, își reia cursurile și face o pasiune pentru frumoasa lui profesoară de la cursul de oratorie.

 • 22:00

  08 decembrie

  Erin Brockovich

  Film inspirat de povestea reală a unei mame divorțate. O modestă secretară de la o firmă de avocatură din Los Angeles decide să se lupte cu marile forțe corporatiste. În distribuție: Julia Roberts.

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul