Program TV

 • 00:10

  21 iunie

  Bound

  Corky, o fostă deținută dură, și Violet, iubita ei, pun la cale un plan ca să fure milioane de dolari din banii Mafiei și să dea vina pe Caesar, escrocul care e iubitul oficial al lui Violet.

 • 02:20

  21 iunie

  Puterea dragostei

  După o tragedie în familie, un gardian de închisoare rasist își reconsideră atitudinea, fiindcă se îndrăgostește de soția afro-americană a ultimului deținut pe care l-a executat.

 • 04:35

  21 iunie

  Muzica inimii

  Filmul a fost nominalizat la Oscar pentru ca are la bază o poveste adevărată a unei profesoare care s-a luptat cu sistemul în încercarea de a preda lecţii de vioară copiilor săraci din Harlem.

 • 07:30

  21 iunie

  Alertă de gradul 5

  O familie supraviețuiește Uraganului Katrina, însă asupra acestor oameni se va abate o altă furtună, mult mai violentă.

 • 09:00

  21 iunie

  Cineva m-a mușcat

  Becca e o adolescentă care nu se poate decide între doi băieți. În timp ce ea și prietenii ei se luptă cu tot felul de drame, totul se agravează la balul lor de absolvire a liceului.

 • 10:30

  21 iunie

  Dreamgirls

  Un trio de cântărețe soul de culoare iau cu asalt topurile muzicii pop de la începutul anilor 1960, confruntându-se în același timp și cu problemele lor personale.

 • 12:55

  21 iunie

  Dans murdar

  Petrecându-și vara împreună cu familia ei într-o stațiune din regiunea Catskills, Frances Houseman, poreclită „Baby", se îndrăgostește de instructorul de dans al stațiunii, Johnny Castle.

 • 14:50

  21 iunie

  Rock pentru totdeauna

  O fată dintr-un orășel de provincie și un băiat de la oraș se întâlnesc pe Sunset Strip în timp ce încearcă să-și împlinească visul de a ajunge la Hollywood.

 • 17:25

  21 iunie

  Fete rele

  Cady Heron are mare succes cu The Plastics, gașca de fete de top de la noua ei școală. Dar totul se schimbă după ce face greșeala să se îndrăgostească de Aaron Samuels, fostul iubit al șefei grupului.

 • 19:25

  21 iunie

  Ziua îndrăgostiților

  Cupluri și persoane singure se tot intersectează în Los Angeles, despărțindu-se și împăcându-se în funcție de presiunile și așteptările impuse de Ziua Îndrăgostiților.

 • 22:00

  21 iunie

  Caut cavaler de onoare

  Peter își caută cavalerul de onoare perfect pentru nuntă, dar noua lui legătură cu un nou amic îi pune în pericol relația cu logodnica. Vor putea trăi cei trei fericiți până la adânci bătrâneți?

Despre noi

Suntem înnebuniți după filme. De la comedii franceze, la thrillere scandinave, de la drame britanice, la cele mai bune filme de la Hollywood. Contemporane ori clasice, aducem pe micul ecran povești care ne definesc lumea și ne formează viețile. Credem în importanța majoră a narațiunii plină de emoție și a personajelor captivante. Aducem povești grozave de pe marele ecran direct în casa ta. Iubim filmele la fel de mult ca și tine, de aceea le celebrăm împreună.

Unde puteți viziona canalul